İçeriğe geç

Bulmacada Hesap Ne Anlama Gelir

Bulmacada hesap pusulası nedir?

Banka ekstresi için 3 farklı cevap mümkündür. Bunlar fatura, senet ve nottur.

Bulmacada anlam ne demek?

Kelimenin anlamına dair her biri dört harfli iki cevap vardır. Bunlar “Sinn” ve “Manie”dir.

Bulmacada sözcük ne demektir?

Bulmacalarda Word, soru kelimesinin 6 harfli tek karşılığıdır. “Kelime”, Kalam ile aynı kökten türemiştir ve Word’ün eşanlamlısıdır.

Bulmacada anlatım ne demek?

5 Harfli Cümle Cevapları İkrar, söylemek ve açıklamak anlamına gelir.

Hesap bulmacada nedir?

Muhasebe bulmacasının ilk altı harfli cevabı fatura kelimesidir. Matematik bulmacasının ikinci altı harfli cevabı “tahmin” kelimesidir.

Hesap pusulası ne demek?

Maaş bordrosu, iş hukukunda kendine yer bulmuş bir kavramdır. Buna göre maaş bordrosu, işverenin çalışana işyerinde veya banka aracılığıyla ödeme yaparken verdiği, üzerinde maaş bordrosunu gösteren veya işyerinin özel işaretini taşıyan imzalı bir belgedir.

Bulmacanın anlamı nedir?

Bulmaca; oyuncuların zeka, mantık, dikkat ve hafıza gibi zihinsel yeteneklerini kullanarak problemi çözdüğü bir oyundur. Genellikle yazılı, sözlü veya mekanik biçimde problemlerden oluşan tek kişilik bir oyundur.

Halk ağzı hala ne demek?

Babanın kızkardeşi, teyzesi.

Bulmacada açıklama ne demek?

Kelime bulmacalarında, kare veya kanca bulmacalarında karşılaştığımız “Açıklamalar kelimesinin bilmece anlamı nedir” sorusunun cevabı iki kelimeden oluşmaktadır. Bunlardan biri 6 harften oluşan AÇIKLAMA kelimesidir. Ayrıca dokuz harften oluşan MÜLAHAZAT kelimesi de sıklıkla tercih edilmektedir.

Bulmacada iyi güzel ne demek?

Bu nedenle bulmaca çözen kişiler cevapları internet üzerinden ararlar ve böylece bulmacayı çözerler. “İyi, güzel” bulmacasının iki cevabı vardır ve bu cevaplar “Mükemmel” ve “Güzel”dir.

Bulmacada yok etme ne demek?

Bu sorunun cevapları yıkım, yok olma, yok olma ve iflas kavramlarını içerir. Yıkım sorusuna en yaygın cevap yıkım kavramıyla ifade edilir.

Palavra ne demek bulmaca?

Sesli Sözlük – uydurma sözler, saçmalıklar.

Bulmacada arıtım nedir?

Arıtma Evi sorusunun cevabı “rafineri” kelimesidir ve cevap kısmına “rafineri” yazılması zorunludur.

Bulmaca sorusu nedir?

Bulmaca Nedir? Bulmaca, TDK’ya göre “çeşitli biçimlerde düzenlenmiş, düşünme ve araştırmayı teşvik etmeyi amaçlayan oyun” olarak tanımlanmakta olup, genellikle bireysel olarak oynanan, oyuncuların hafıza, zekâ, mantık ve dikkat gibi bilişsel becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan bir tür zeka oyunudur.

Bulmacada enerji ne demek?

Not: Arapça kökenli bir kelime olan “ceht” aynı zamanda çabanın eşanlamlısıdır. Bu nedenle bazı bulmacalarda enerji kelimesinin cevabı Ceht’tir.

Bulmacada tür çeşit nedir?

Nev kelimesinin çoğulu olan enva, tür anlamına gelir. Kelime halk arasında sıklıkla “çeşitli çeşitler” anlamında kullanılır. Cins kelimesi, enva ve tür kelimeleriyle eş anlamlıdır.

Bulmacada mizan ne demek?

Mizan kelimesinin Türkçe anlamı “ağırlıklı”dır. Bulmacalarda “Mizan” kelimesinin 6 harfli cevaplarından biri ölçektir.

Bulmacada bilgi ne anlama gelir?

4 harfli bir cevap gerektiğinde, veri ve bilgi cevapları verilebilir. “Bilgi” kelimesi gösterildiğinde, insanlar beş harfli “bilgi” cevabını yazabilirler. Bilgi kelimesinin birçok farklı cevabı vardır. İnsanlar ayrıca bilginin cevabını doğru cevap olarak yazabilirler.

Bulmacada açıklama ne demek?

Kelime bulmacalarında, kare veya kanca bulmacalarında karşılaştığımız “Açıklamalar kelimesinin bilmece anlamı nedir” sorusunun cevabı iki kelimeden oluşmaktadır. Bunlardan biri 6 harften oluşan AÇIKLAMA kelimesidir. Ayrıca dokuz harften oluşan MÜLAHAZAT kelimesi de sıklıkla tercih edilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Elit Escort